Overeem: Volim vas sve, ja ću se vratiti!

Foto: Fightsite

ALISTAIR OVEREEM očito je poprilično pogođen teškim porazom koji je doživio u meču protiv Antonia "Bigfoota" Silve. Kotirao je kao ogromni favorit, rijetki su oni koji su stajali na Bigfootovu stranu prije borbe, a i oni su uglavnom bili motivirani najvećim dijelom Overeemovim prošlogodišnjim padom na doping testu, a ne nekim objektivnijim razlozima.

Da je Nizozemca zaista shrvao ovaj poraz svjedoči i činjenica da još uvijek nema neke njegove konkretnije izjave o borbi, oglasio se tek na Twitteru, ali ni tamo nije pričao o meču, već se samo kratko obratio svojim fanovima, odnosno pratiteljima.

"24 sata nakon meča moj Twitter je poludio. Hvala svima na podršci, na dobrom i lošemu. Volim vas i ja ću se vratiti", poručio je kratko Reem koji je očito zatrpan porukama i svime ostalim na Twitteru.

Na prvoj službenoj ljestvici UFC-ovih boraca Overeem je nakon poraza od Bigfoota pao na šestu poziciju, a da je pobijedio vrlo bi vjerojatno bio na drugom mjestu i najizgledniji izazivač prvaka Caina Velasqueza.

Pročitajte više