Ponovno šou na Torcida Kupu: Treća sreća za strašni Mertojak

Foto: Index

SINOĆ su u spektakularnoj atmosferi u Vukovarskoj ulici odigrane polufinalne utakmice Torcida Kupa.

Pred tri tisuće gledatelja Torcida Mertojak je u vrlo zanimljivoj utakmici s 2:1 svladala Tin Zadar. Unatoč brojnoj podršci navijača, momčadi s Mertojaka popustila je koncentracija u 10. minuti, kada je zabio Klapan. Vodstvo su Zadrani držali gotovo do pred sam kraj susreta kada je prvo Juginović u 25. zabio za izjednačenje, a Gudelj Velaga tri minute kasnije za konačnih 2:1 i veliku bakljadu na tribinama. U petak će Mertojak igrati treće finale Torcida Kupa.

U drugoj utakmici atmosfera je ponešto pala, a ponajviše je to rezultat prilično bunkeraškog nogometa Popaya i Ražine. Golova nije bilo do 20. minute kada je za Torcidu Ražine zabio Perica, da bi tri minute prije kraja Popay preko Ramadže ipak izjednačio. U ruletu kaznenih udaraca tragičari su ispali Goreta i Dlaka pa se momčad iz Šibenika s ukupnih 5:3 plasirala u svoje drugo finale ovog natjecanja.

Dodajmo kako su finale u veteranskom dijelu turnira izborili Veli Varoš koji je s 1:0 dobio FF Popaj te CB Camel, koji je nakon 2:2 u regularnom dijelu susreta, dalje prošao boljim izvođenjem kaznenih udaraca.

Pročitajte više