Razmaženi Odegaard odbio trenirati s rezervama Reala, Zidane ga smjestio na klupu

Foto: Guliver Image/Getty Images

MARTIN ODEGAARD izgubio je mjesto u prvih jedanaest druge Realove momčadi, a rezultati su se bez njega drastično poboljšali.
 
U posljednje četiri utakmice u kojima je 16-godišnji Norvežanin nastupio Real B je izgubio, a otkako je na klupi momčad u trećoj španjolskoj ligi zna samo za pobjede. Međutim, zašto je norveško čudo od djeteta izgubilo mjesto u momčadi?
 
Madridski AS tvrdi da je razlog razmaženost Odegaarda, koji je odbio trenirati s rezervama. Zbog toga ga je trener Reala B Zinedine Zidane smjestio na klupu.
 
"Odegaard je odbio trenirati s rezervnom momčadi, te se na treninzima Reala B pojavljuje samo dan uoči utakmice. Mladić i njegov otac se pozivaju na klauzulu u ugovoru kojom se Odegaardu garantira da će trenirati s prvom momčadi pet puta tjedno", piše AS i dodaje:
 
"Odegaard i njegov otac ne razumiju da je promjena stava korisna stvar za napredak mladog igrača, te da je druga momčad Reala ključan dio njegovog razvoja. Osim toga, Odegaard još uvijek nije prilagodio svoju igru suigračima."
 
Navodno su se i neki igrači iz Realove druge momčadi požalili na baahto ponašanje mladića koji tjedno zarađuje oko 100 tisuća eura.
 

Pročitajte više