Razočaranje u Dinamovoj svlačionici: "U prvom poluvremenu smo ih zgazili, ali onda..."


DINAMO je porazom krenuo u akciju "dočekati proljeće u Europi". Bodove s Maksimira u prvom kolu Europa lige odnio je ukrajinski Čornomorec s 2:1.

 "Ne mogu objasniti što se dogodilo, nemamo opravdanje, svi smo razočarani... U prvom dijelu "razvalimo" ekipu, "zgazimo" ih, nisu prešli centar niti pucali prema golu. Onda u drugom izađemo na teren i… Ne znam što se dogodilo, oni pogode stativu i zabiju dva gola… Opet nam se dogodila scena s golovima iz Splita, tamo iz kornera, ovdje iz igre, ali opet je bio centaršut", razočarano je prokomentirao utakmicu za službenu stranicu "Modrih" Arijan Ademi.

Zvonko Pamić smatra da je razlog poraza nedostatak trke u drugom poluvremenu.

"Nažalost tako je kako je, žao nam je svima zbog poraza, a posebno jer smo primili dva jeftina gola, iz dva centaršuta. Prvo poluvrijeme smo svi trčali, u drugom neki nisu toliko, ali neću spominjati imena."
 
"Prvo poluvrijeme smo igrali kao prava velika momčad, a drugo... Ne znam što bih rekao, ali to nije bilo normalno. U prvom smo dijelu bili fantastični, bilo je to jedno od boljih poluvremena u sezoni jer imali smo veći posjed lopte, dobre prilike, ali oni su se dobro branili, posebno kasnije. Stvarno mi je teško naći riječi što se dogodilo u nastavku i zašto smo tako pali na početku", rekao je Ivo Pinto.

U sljedećem kolu Dinamo gostuje u Bugarskoj kod Ludogoreca.

Hrvatske klubove u Europa ligi pratite na Indexovoj temi!

 

Pročitajte više