Ronaldo čeka kraj agonije: "Portugal je prosječna momčad, nisam ni mislio da ćemo osvojiti SP"

Foto: Guliver Images/Getty Images

DA RONALDO nije u petoj minuti sudačke nadoknade u utakmici protiv SAD-a pronašao glavu Silvestrea Varele, Portugalci bi danas pakirali kofere. SAD je do tog trenutka imao vodstvo od 2:1 i osminu finala u rukama, ali Ronaldo se ukazao baš kad je očajnim Portugalcima to najviše trebalo.

"Moramo znati gdje nam je mjesto"

S jednim porazom i remijem, Ronaldo i društvo trebaju u najmanju ruku čudo u posljednjem kolu u skupini kako bi prošli u osminu finala.

"Ne postoje čuda. Znali smo da imamo vrlo tešku skupinu i da ćemo igrati protiv reprezentacija koje su možda i bolje od nas. Bit ću iskren, nikada nisam pomislio da bismo mi mogli biti prvaci svijeta. Treba biti ponizan i znati gdje ti je mjesto. Nisam licemjeran, nikada nisam rekao da ćemo osvojiti prvenstvo", rekao je nimalo raspoloženi Ronaldo, koji je u Brazil stigao ozlijeđen i iscijeđen nakon naporne sezone u Realu.


"Ne želim pričati o svojim problemima. Ovdje sam, borim se, trudim se pomoći", rekao je Ronaldo.

"Portugal se ne može nositi s top reprezentacijama"

Što god Ronaldo rekao, Portugalci su uz Njemačku slovili za favorite skupine G.

"Mi smo prosječna momčad! Bila bi laž kad bih rekao da smo top reprezentacija. Limitirana smo momčad koja nije u formi. Ne znam kako se onda možemo nositi s drugim reprezentacijama. Mi smo znali da nismo favoriti, nikada to nismo bili", tvrdi Ronaldo.

Pročitajte više