Ronaldo odbrusio novinaru: Ne riskiram nastup u Brazilu, bit ću u svom najboljem izdanju

Foto: Real Madrid

CRISTIANO RONALDO i Gareth Bale, najskuplji tandem u svijetu nogometa, bit će spremni za spektakularno madridsko finale Lige prvaka u Lisabonu. Real protiv Atletica lovi desetu europsku krunu, a Carlo Ancelotti svoju treću trenersku i petu ukupno. U lovu na povijest ipak će imati svoje najveće zvijezde, koje su posljednjih dana mučile manje ozljede.

 > Realu dvojbeni Pepe i Benzema, Ancelotti: La Decima nije opsesija, već motivacija

"Događa se... Normalno je da naše tijelo ponekad ne podnosi najbolje svakodnevne treninge i utakmice svakih nekoliko dana. Imao sam malu nesreću, manje probleme, ali osjećam se odlično. Mislim da ću u subotu biti dobro. Želim pomoći Realu", rekao je Ronaldo četiri dana prije utakmice.

Na pitanje novinara nije li neodgovorno od njega igrati finale LP i riskirati težu ozljedu tri tjedna prije početka SP-a, Ronaldo je odgovorio:

"Ne riskiram mjesto na SP-u. Osjećam se sjajno i bit ću u svom najboljem izdanju!"
 

 
Bale: Zbog ovoga igrači dolaze u Real

Gareth Bale u utorak je propustio trening, ali radio je po posebnom programu i također bi trebao biti spreman do subote. Atletica se ne boji.


"Znamo koliko su dobri bili ove sezone. Vrlo su jaki. No, uvjereni smo da ih možemo pobijediti, kao što nam je već uspjelo ove sezone", kaže Velšanin.

U jurišu na finale Bale je pomogao sa 5 golova u 11 nastupa u Ligi prvaka, a uz 15 pogodaka u Primeri i ključnim golom za osvojeni Kup Kralja opravdao je svoju cijenu.

"Napredujem sa svakom utakmicom. Dokazak u najveći klub na svijetu i igra s igračima poput Ronalda, mogu mi samo pomoći da budem još bolji. Uživam u Madridu. Sve su to razlozi zbog kojih nogometaši dolaze u Real, kako bi igrali finala najvećih natjecanja i osvajali trofeje", kaže Bale i dodaje:

"Pritisak je u finalu na svim igračima, ali radujemo se prilici da osvojimo naslov. Nadam se da ćemo odigrati veliku utakmicu i podići trofej".
 

Pročitajte više