Slaven gostuje na Poljudu, Ante Čačić: Protiv Hajduka nemamo što izgubiti

Foto: Slaven Belupo

MOMČAD Slavena u nedjelju od 17 sati igra protiv Hajduka, a trener prvoligaša iz Koprivnice Ante Čačić vjeruje kako njegova ekipa može napraviti iznenađenje na Poljudu.

S obzirom da je snijeg prekrio stadion u Koprivnici, Čačić je dan ranije poveo momčad prema Dalmaciji kako bi se što bolje spremio za okršaj s Bijelima.

"Utakmica sa Zagrebom ostala je iza nas, osobno mislim da smo nesretno izgubili jer smo uz nekoliko sjajnih prigoda propustili realizirati jedanaesterac i sada smo naravno potpuno okrenuti Hajduku. Za raniji odlazak u Dalmaciju odlučili smo se zbog treninga u uvjetima koji nas očekuju na poljudskom travnjaku i naravno uigravanju momčadi koja će se suprotstaviti Splićanima", rekao je Čačić, a zatim nastavio: 

"Susret s Hajdukom je za nas jedna od lakših utakmica jer nemamo što izgubiti, a ostvarimo li pozitivan rezultat možemo mnogo dobiti. Uvjeren sam da ćemo igrati bolje nego u Kranjčevićevoj i pokazati da imamo kvalitetu. Zbog ozljeda s nama neće biti Gregurina, Vugrinec i naravno Cesarec koji ima velikih problema s gležnjem, ali možemo sastaviti dobru momčad", zaključio je Čačić.

Debitira Ejupi

Spomenimo kako bi 26-godišnji albanski napadač Muzafer Ejupi trebao debitirati na Poljudu. Riječ je o povremenom reprezentativcu koji je u karijeri igrao za Vardar, Metalurg Skopje, Shkendiju, Horizont i tajlandski Songkhla United, a u zadnje dvije i pol sezone postigao je 41 pogodak.

Pročitajte više