Španjolci imaju svog Suareza i Evru: Buena se odbio rukovati s Messijem

Foto: Getty Images / Guliver image

UOČI susreta 5. kola španjolske Primere utakmice između Barcelone i Rayo Vallecana odigrane prošle subote zamijećen je jedan neobičan detalj o kojem su kasnije brujili svi španjolski mediji.

Naime, veznjak Rayo Vallecana Raul Buena odbio je pružiti ruku Leu Messiju uoči samog početka utakmice prilikom međusobnog pozdravljanja ekipa. Buena tvrdi kako je veznjak Barcelone i jedan od najboljih nogometaša današnjice zapravo ignorirao njega.

"Htio bih nešto razjasniti, jer vidim da su mediji prenijeli kako se ja nisam htio rukovati s Messijem. Igrači Barcelone su bili naši gosti, prolazili su kraj nas i rukovali se s nama. Messi je prolazio kraj mene, htio sam mu pružiti ruku, ali kad sam ga vidio kako prolazi kraj mene brzo sam povukao ruku. Ne pridajem tome nikakvu važnost. To je nevažan detalj, ali samo sam htio razjasniti kako stvari stoje", kazao je Buena za službene stranice svog kluba, želivši pojasniti detalj koji je zaintrigirao javnost.

Buena je prije svog prijelaska u Rayo Vallecano čak četiri sezone proveo kao član Espanyola, inače mrskog rivala katalonskog kluba. Neki smatraju da je upravo zato tako postupio prema najboljem igraču Barcelone.

Dodajmo i da je utakmica završila visokom pobjedom Barcelone od čak 4-0, uz tri pogotka Pedra i jedan Fabregasa. 

Pročitajte više