Stvarno je Special One: Mourinho zamolio navijače Reala da prestanu vrijeđati Simeonea

Screenshot (Marca)

MOŽETE ga voljeti ili ne, ali morate priznati da je Jose Mourinho veliki trener i još veći čovjek.

Real je u gradskom derbiju s 2:0 pobijedio Atletico, a Mourinho pokazao kako mu nije najbitniji rezultat. Najprije je 40 minuta prije utakmice izašao sam na travnjak kako bi navijači zviždali njemu, a ne njegovim nogometašima.

Drugi potez kojim je još jednom oborio svijet s nogu dogodio se u trećoj minuti kada je navijače Reala zamolio da prestanu vrijeđati njegovog kolegu Diega Simeonea.

"Ole, ole, ole Simeone je rogonja", skandirali su pripadnici Ultras Sura, navijačke skupine koja prati kraljevski klub. Mourinho im je kažiprstom pokazao da to prestanu raditi. Navijači ga nisu poslušali već je cijeli stadion prihvatio skandiranje, a Mourinho tada preko spikera zamolio navijače da poštede Argentinca na klupi Atletica.

Karanka: Jose se nikada ne skriva

"Jose nije time htio nastaviti rat s navijačima. Nije zbog toga otišao ranije na teren. On je trener koji se nikada ne skriva. On ne želi negativnu atmosferu, ali ja moram naglasiti i reći svima onima koji su protiv njega da je on čovjek koji uvijek stoji potpuno u službi kluba i da cijelog sebe daje za Real", objasnio je Mourinhov raniji izlazak na travnjak Aitor Karanka, njegov prvi pomoćnik.

Pročitajte više