Svjetske naslovnice o najglupljem isključenju ikad: Nitko ne zna što je Cesc htio

Foto: Screenshot

U NAŠOJ redovnoj rubrici, svakodnevno vas vodimo na brzinski "let oko svijeta". Pogledajte što nude sportske naslovnice najvećih europskih i svjetskih medija.  Vremena je malo, a događaja puno, stoga vas Index Sport svakog jutra informira u pet minuta.
 
U ponedjeljak su Chelsea i WBA kompletirali 37. kolo Premiershipa, a prvak je poražen s visokih 3:0. Međutim, meč je obilježio bizaran potez Cesca Fabregasa, koji je u 29. minuti dobio jedan od najglupljih crvenih kartona u povijesti nogometa.
 
Naime, nakon što je sudac zaustavio igru, Španjolac je napucao loptu prema skupini igrača među kojima se nalazio i sudac te je pogodio Chrisa Brunta, igrača WBA-a u glavu. Sudac mu je isti trenutak pokazao put u svlačionicu, a Fabregas je odmah potom postao meta zajedljivih engleskih komentatora.
 
 

Cesc Fàbregas je zbog ovog dobio crveni karton. Zasluženo?

Posted by Index Sport on Monday, May 18, 2015
Najdalje u osudi  otišao je velikan Manchester Uniteda Gary Neville, koji je potez španjolskog veznjaka označio kao potez glupana.
 
''Zasluženo je dobio crveni karton jer je glup. Ne znam što je htio, ali mogao je pogoditi suca, mogao je slomiti nečiji nos. Zaista glup potez'', izjavio je Neville za Sun Sport.
 
Također, engleski mediji sve su sigurniji da David De Gea napušta United i odlazi u Real. 
 
''Što još želiš da te zadržimo?'', poručili su španjolskom golmanu iz Uniteda, no sve izvjesnije je da će De Gea sljedeće sezone naslijediti Ikera Casillasa na vratima Reala.
 
S tim se slaže i Marca i na naslovnici mu već šalje dobrodošlicu, a legendarnog Casillasa polako ispraća sa Bernabeua.
 
Katalonski mediji još su opijeni Barcinim osvajanjem Primere i preko cijele naslovnice poručuju:
''Fešta!''
 
Portugalska A Bola preko cijele naslovne stranice donosi stravične slike lisabonskih nereda nakon Benficinog osvajanja naslova prvaka.
 

Pročitajte više