Tomislav Ivković dobio otkaz nakon debakla Lokomotive na Kantridi

Foto: Hina

TOMISLAV IVKOVIĆ više nije trener Lokomotive! 
 
Ivković nakon nove Lokomotivine sramote: Radim najbolje što mogu i znam
 
> "Nenormalni"
 
> Dinamova filijala konačno u prilici ostvariti cilj - prepustiti Europu Hajduku
 
Otkaz je dobio zbog niza loših rezultata kluba s Kajzerice, a presudio mu je jučerašnji debakl na Kantridi (0:5). U posljednjih sedam utakmica Ivkovićeva momčad izgubila je njih šest uz jedan remi.
 
Nakon pet komada primljenih od Rijeke, novinare je zanimalo strahuje li Ivković za posao.
 
"Radim najbolje što mogu i znam. Kada pobjeđujemo onda sam najbolje rješenje, a u ovoj našoj crnoj rupi u zadnjih mjesec dana sam najgore rješenje. Prepuštam odluku ljudima koji vode klub."
 
"Ljudi koji vode klub" dan kasnije odlučili su raskinuti suradnju koja traje od ožujka 2013. godine. Ivković je Lokomotivu odveo do finala Kupa, drugog mjesta u sezoni 2012/13 i do povijesnog plasmana u Europu. 
 
Pamtit će se i da je potjerao trojicu nogometaša jer su zakasnili na utakmicu s Dinamom, kao i da je nagovorio svog igrača Musu da dobije žuti karton i propusti okršaj s hrvatskim prvakom. Zbog toga je kažnjen s 10 tisuća kuna.
 
 
 
"Ovom prilikom želimo zahvaliti Tomislavu Ivkoviću na svemu što je učinio za Lokomotivu. Želimo mu puno uspjeha u životu kao i u daljnjoj profesionalnoj karijeri", poručili su iz Lokomotive, čiji je Izvršni odbor donio ovu odluku.
 
Novi trener četvrtoplasirane momčadi HNL-a je Marko Pinčić, dosadašnji trener kadeta. Klub će voditi do kraja sezone u kojoj se Lokomotiva bori za plasman u Europu.
 
 

Pročitajte više