Ukrajinski Kralj ponoći oduševio Tudora: Milevskij je klasa, igrači uživaju trenirati s njim

Foto: NKHajduk

NAKON velikih pobjeda protiv Šahtara, ali ne "onog" i Dinama, ali "2", Hajduk u subotu dočekuje Zadar.

"Igračima Dnipro nisam niti spomenuo i svi razmišljaju samo o Zadru. Pozitivan trenutak u kojem se momčad nalazi želimo produljiti pobjedom. Uvjeren sam da ćemo slaviti, ali Zadar je uvijek nezgodan s petoricom iza, te opasnim Ivančićem i Weitzerom naprijed.

Javnost i navijače ingrigiraju novi iskusni igrači, koji bi stvarno mogli biti pojačanja. Tudor najavljuje:

"Milevskij i Mezga protiv Zadra kreću s klupe jer trenutno nisu na razini ostalih igrača. Igrač mora odigrati četiri ili pet utakmica da bi bio na sto posto mogućnosti. Ne možemo još očekivati da budu pravi, dobit će 15 minuta do pola sata."

Milevskij nije završio u Hajduku zato što "od djetinjstva navija za Bile". Igrač je to koji je potencijalom, ali i dostignućima u najboljim godinama, mogao biti nasljednik Ševčenka, ali sklonost noćnim porocima i neuredan život, doveli su ga ovdje i sada se mora dokazivati u pomlađenom Hajduku. Tudor je iznimno zadovoljan onim što ovaj napadač pokazuje na prvim treninzima:

"Odmah se vidi da je klasni igrač. Zna sve, vidi sve prije drugih i igrači uživaju igrati s njim na treningu. Jako sam zadovoljan njegovim radom i zalaganjem, na putu je velikog povratka tamo gdje mu je mjesto.

Pri tome u nama ima podršku, već jučer vidjela se razlika u odnosu na prvi dan kada je došao. Na žalost, nemamo vremena za prijateljske utakmice i morat ćemo mu dizati formu preko službenih."

Vršajević bi rado sebi dizao formu u Middlesbroughu, ali..

"Vršajević je s nama, radi i trenira kao pravi profesionalac. Igrat će od prve minute protiv Zadra."

Pročitajte više