Vahini problemi u Turskoj: Malouda isprovocirao fizički sukob i tjeranje iz momčadi

Foto: Hina

VAHID HALILHODŽIĆ nakon završetka Svjetskog prvenstva i odlaska s klupe Alžira preuzeo je turski Trabzonspor, a nakon što se u početku žalio na preslab kadar, što je donekle ispravljeno, naišao je na nove problem.
 
Ovaj put oni su nastali u kombinaciji nepopustljivog karaktera bosanskohercegovačkog stratega i neposlušnosti iskusnog Francuza Florenta Maloude, jedne od najvećih zvijezda turske momčadi, u koju je stigao prošle sezone nakon iskustva u Chaterouxu, Guingampu, Lyonu i Chelseaju.
 
Naime, nakon jednog od posljednjih treninga pred play-off Europa lige Halilhodžić je naredio igračima da ostanu pogledati snimku utakmice Rostova, njihovog protivnika u europskom natjecanju, što je Malouda odbio, uz poruku: "Ovo nije bilo na programu".
 
Odluka Francuza da ode kući dovela je da njegovog sukoba s trenerom, a turski mediji donose vijesti da je osim verbalnog bilo i fizičkog sukoba. Epilog svega navedenog je izbacivanje Maloude iz momčadi i vjerojatni odlazak iz kluba, čime je Trabzonspor definitivno oslabljen pred početak sezone.

Pročitajte više