Aco ogorčen kaznom: Sramotno je da me se stavlja u isti koš s Vujoševićem

ACO PETROVIĆ, trener Zadra i Dušan Vujošević, trener Partizana kažnjeni su sa po šest tisuća eura od povjerenika HLB lige Josipa Bilića.

Svaki trener će morati uplatiti šest tisuća eura zbog izjava koje su dali nakon utakmice između Zadra i Partizana. No, strateg Zadra misli da je kazna potpuno nepravedna.

"Jako sam razočaran kaznom jer me se stavlja u isti koš s Vujoševićem. Ja sam komentirao suđenje na toj utakmici koje je bilo kakvo je bilo, a Vujošević je nakon utakmice pronašao cijelu urotu. Osim toga svaki dan je komentirao što se događa u ligi. To je nekakva drama u tri čina: prvo me pokradu, nakon toga sam govorio istinu što nitko nije demantirao, a zatim me kazne sa šest tisuća eura. Neću se žaliti jer znam koliko respekta prema meni i Zadru ima čovjek koji je donio tu odluku. Kakvo je stanje u državi, ukoliko bih se žalio, mogao bih i u zatvor", ljutit je Aco Petrović.

Također, sudac na utakmici Zagreb - Partizan, Bojan Jovanić kažnjen je sa dvije utakmice suspenzije zbog negativne ocjene kontrolora suđenja.

S.T.
Foto: Index

Pročitajte više