CIBONA

Aco Petrović objavio odličnu vijest o Ciboni: Preuzeli su odgovornost za klub

Foto: Robert Anic/PIXSELL

UNATOČ dramatičnim objavama o vjerojatnoj propasti, Cibona je i nakon nekoliko ključnih datuma i dalje živa, iako su je već napustili gotovo svi igrači i trener koji su prošle sezone osvojili dvostruku krunu. Na spasu kluba radi aktualna garnitura koja je i dalje pokušava dovesti spasonosne investitore, ali i Aco Petrović i grupa Mi smo Cibona koji namjeravaju sakupiti nekoliko milijuna eura za saniranje dugova i daljnje funkcioniranje.

Cibona se prijavila za ABA ligu

Baš je Aco već tjednima glavni informator o svemu što se događa u klubu, pa je tako i sinoć na Twitteru objavio dobru vijest - Cibona se prijavila za nastup u ABA ligi iduće sezone. A to valjda znači da u njoj namjerava i igrati, odnosno da je spasonosno rješenje na vidiku.

"Iako to nije moja domena želim podijeliti dobru vijest da je sadašnja garnitura u Ciboni poslala prijavu za ABA ligu! I samim tim preuzimaju odgovornost za klub", napisao je Aco.

Petrović je 24. lipnja objavio da je udruga Mi smo Cibona u prva tri dana akcije sakupila gotovo tri milijuna kuna te najavio da će ažurirati stanje nakon sedam dana, ali to nije učinio jer je želio pričekati da sadašnja vlast u klubu objavi namjere. Aco je najavio da će u slučaju neuspjeha akcije vratiti sav novac donorima.

Pročitajte više