"Ambiciozni" Miše najavio očuvanje drugog mjesta: Hajduk ne može lošije od ovoga

NEŠTO poslije 17 sati Ante Miše i službeno je predstavljen novim trenerom Hajduka, kojeg će voditi u pet preostalih prvenstvenih rundi. Miši će pomagati Stipe Andrijašević, Zoran Varvodić trenirat će vratare, a brigu o fizičkoj pripremi igrača vodit će Duje Poljak.

> Miše opet trener Hajduka: Hoće li barem ovaj put na klupi dočekati Oluju?

Prije nego li je na izvanrednoj press konferenciji riječ dobio novi stari trener, riječ je uzeo predsjednik kluba Josip Grbić:

"Najvažnije je u potrazi za novim rješenjem bilo da to budu naši ljudi, koji poznaju situaciju u klubu. I Miše i Andrijašević naši su bivši igrači koji su sudjelovali u treniranju prve momčadi, zbog čega ne sumnjamo u njihove sposobnosti. Reagirali smo brzo, odabrali njih i sada očekujemo da dignu momčad iz letargije. Imaju našu podršku", rekao je Grbić.

Za razliku od prvog mandata, kada je početkom svibnja 2009. bio legitimni kandidat za osvajanje duple krune, Miše ovaj put sjeda na klupu u situaciji kad su i prvenstvo i Kup već odavno izgubljeni. Ipak, motiva mu ne manjka:

"Želim sačuvati drugo mjesto, i popraviti igru koja trenutno nije bajna. Ovo nije dobro i moj glavni cilj bit će vraćanje istog stila igre kao u prvom mandatu", prenosi Mišine riječi hajduk.hr.

"Igrači će pokazati da zaslužuju nositi Hajdukov dres"

Inače, Hajduk trenutno zaostaje za Dinamom 13 bodova, a zaprešićkom Interu, koji se u ovom kolu popeo na treću poziciji, bježe sedam bodova.

S onim što je Miše sljedeće rekao, složit će se vjerojatno cijeli Hajdukov (a i širi) navijački puk: "Teško da Hajdukova igra može biti lošija od ove u posljednjih nekoliko kola."

"Čeka nas pet utakmica, i siguran sam, ovi igrači pokazat će da zaslužuju nositi Hajdukov dres", kazao je Miše za kraj.

O njegovom ostanku na mjestu trenera odlučit će novo vodstvo Hajduka, sastavljeno od odabranog trojca čija će imena Povjerenstvo za odabir priopćiti sutra u 11 sati.

Nedugo nakon predstavljanja, Miše je s hajdukovcima održao i prvi trening u novom mandatu.

Pročitajte više