Ancelotti Ibrahimoviću: Izljevi emocija pokazuju se u svlačionici, a ne pred 80 tisuća ljudi

MILAN trener Carlo Ancelotti zavirio je u susjedno dvorište i prokomentirao nesportsku reakciju Interovog napadača Zlatana Ibrahimovića.

> Kome je Ibrahimović opsovao?

Televizijske kamere otkrile su ljutitu reakciju Zlatana Ibrahimovića na utakmici između Intera i Palerma, nakon što ga je trener Roberto Mancini izvadio iz igre. Čitači s usana tvrde da je švedski reprezentativac u tom trenutku izgovorio: "Nadam se da će stvarno otići", aludirajući na Mancinijevu najavljenu ostavku na kraju sezone, nakon utakmice protiv Liverpoola, a koju je kasnije povukao.

Iako je Ibrahimović kasnije demantirao da je napao svog trenera, i to priopćenjem na služenoj klupskoj web stranici, Ancelotti se nije suzdržao od komentara:

"Kada ja radim izmjenu, zahtijevam rukovanje. Mislim da bi u tim situacijama igrači trebali pokazati više poštovanja, budući da ih gledaju mnogi ljudi na stadionu, poglavito djeca, a snimaju ih i kamere. Osim toga, treba i podržati igrača koji ulazi u igru."

"Izljevi emocija, ako već postoje, trebaju se pokazati u svlačionici, a ne pred 80 tisuća ljudi." - zaključio je Ancelotti.

Totalsport
Foto: AFP

 

Pročitajte više