Primera

Ancelottija kritiziraju jer ne rotira momčad, evo što je Modrić rekao na to

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ odigrao je svih 90 minuta u gostujućoj pobjedi Real Madrida nad Real Sociedadom od 2:0, nakon čega je rekao da je još uvijek prerano govoriti o naslovu prvaka, premda njegova momčad ima osam bodova više od pratitelja Seville.

"Još uvijek je prerano govoriti o naslovu, ali zadovoljni smo kako se odvija situacija u prvenstvu", izjavio je Modrić nakon utakmice u San Sebastianu. "Znali smo da će ovo biti jako teška utakmica, no odigrali smo sjajno. Ovo su velika tri boda", dodao je u obraćanju medijima.

"Osjećam se savršeno"

Golove za madridski sastav zabili su brazilski napadač Vinicius u 47. minuti te srpski ofenzivac Luka Jović u 57. minuti. Trenera Reala Carla Ancelottija mnogi kritiziraju jer smatraju da ne rotira dovoljno momčad i da će mu zbog toga glavni igrači ispaštati u drugom dijelu sezone.

"Trener ne rotira dovoljno momčad? Fizički smo spremni jako dobro, što se može vidjeti na terenu. U rotaciju igrača ne želim ulaziti jer je to odluka trenera. Kada nas stavi u igru, potrebno je dati sve od sebe. Ja sam spreman, osjećam se savršeno i drago mi je što mi trener vjeruje. Hvala mu na tome", izjavio je Modrić, kojem je to bila 15. utakmica za Real ove sezone. Pritom je upisao pet asistencija te još uvijek čeka na prvi pogodak.

"Jako sam zadovoljan jer igramo dobro. Trebamo tako nastaviti", zaključio je.

Real vodi na ljestvici s 39 bodova, osam više od Seville, dok je na trećem mjestu Real Betis s 30 bodova. Atletico Madrid i Real Sociedad imaju po 29 bodova.

Pročitajte više