Antić nakon prespavane noći: Odlučila je sreća, mogli smo puno više

JUTRO nakon poraza, iako hladnije glave, izbornik srpske nogometne reprezentacije Radomir Antić nije promijenio mišljenje u odnosu na sinoćnju konferenciju.

"Nemam što više dodati osim onog što sam već rekao. Odigrali smo dobro i zaslužili prolazak, a to se nije dogodilo. Odlučila je sreća, kao i mnogo puta u nogometu", izjavio je Antić očito još pod dojmom.

Antić ima osjećaj da je Srbija mogla daleko više, ali i da su pokazali kvalitetu. "Nakon što prezentiraš dobru igru, ne možeš ne biti razočaran. Tužni smo, kao i svi u zemlji. Pokazalo se kako svi igraju nogomet, ali mi i dalje znamo podcijeniti protivnika. Ipak, generalno ostavili smo dobar dojam, pobijedili smo Njemačku i ne bi bilo nezasluženo da smo prošli."

Izbornik Orlova pretrpio je kritike na račun fizičke spreme. "Ekipa je bila više nego spremna, kompletna statistika potvrđuje moje riječi. Tempirali smo formu, trčali kvalitetno i mislim da nema smisla više govoriti o toj temi."

Smatra da je napravio sve što je bilo u njegovoj moći. Dokaz tome je činjenica kako Srbiju nitko nije nadigrao te kako je za ispadanje kriva isključivo sreća koja im nije bila naklonjena.

Antić ima čvrst ugovor sa srpskim savezom i sada ga očekuju kvalifikacije za Euro. "Prerano je sada govoriti o tome. Sada se želim samo odmoriti, ima vremena za planiranje", zaključio je.

Pročitajte više