ARGENTINSKI NAVIJAČ SRUŠIO DRON Pogledajte nevjerojatno precizan projektil tribina-zrak

Screenshot: Youtube

SNIMATI navijače nije baš najpametniji potez, posebno u Argentini.

Tamošnji "hinchasi" reputaciju su dokazali i najnovijim potezom koji je izazvao oduševljenje na društvenim mrežama, pri čemu se ne uzima u obzir da je diverzija kojom je do toga došlo ozbiljno ugrozila zdravlje ostalih navijača na tribini.
 
I nisu ovo izveli navijači glasovitih argentinskih velikana, koji imaju jednaku reputaciji kao i klubovi koje fanatično prate, nego opskurnog trećeligaša Gimnasie de Mendoza.
Jedan od njih je prije utakmice doigravanja za drugu ligu protiv Mitre pokazao preciznost dostojnu najboljih bejzbolskih bacača. Dok je dron letio iznad njihove navijačke tribine, nevjerojatno precizno ga je pogodio i srušio s rolom papira, kakve se inače koriste u blagajnama. 
 
Naravno, u Argentini su daleko popularnije kao neizostavan dio tamo omiljenih papirnatih koreografija. S obzirom na to koliko ih navijači često bacaju s tribina, nije čudno da je ovaj bacač bio tako vješt i srušio letjelicu.
 
Ali igrači domaćih nisu pokazali ni približno takvu preciznost, budući da su nakon penala izgubili utakmicu i ostali bez plasmana u viši rang. 

Pročitajte više