Balatinac čeka ponudu iz Koreje, kazne Hajdukovcima "na čekanju"

VEZNJAKU Osijeka Josipu Balatincu Hajduk je tek druga opcija. Osijekov napadač čeka ponudu iz Koreje, te bude li zadovoljan s njom, krenut će na istok, kazao je Indexu direktor Hajduka Fredi Fiorentini.

Direktora Hajduka prvo smo pitali kad je na redu potpisivanje ugovora s Balatincem, no Fiorentini se samo nasmijao i kazao kako od "potpisivanja još nema ništa, budući da je Balatincu želja otići iz Hrvatske".

Fiorentini je dodao kako su se Osijek i Hajduk sve dogovorili, te da se čeka samo odluka Osijekovog veznjaka.

Kazne igračima Hajduka i dalje su vruća tema hrvatskih medija, ali i rasprava na navijačkim forumima, posebno Torcidinom. Tako se dalo pročitati da će igrači Hajduka Balatinca platiti iz svojih džepova.

No, Fiorentini se i na to samo nasmijao. Kazao je kako su kazne od 15.000 eura po igraču za poraz od Debrecena "na čekanju". Odnosno, realizirat će se tek kad neki igrač bude odlazio iz Hajduka, pa tako igrači nemaju razloga za strah.

"Naravno da to neće igračima biti odbijeno od plaće, pa kako bi uzeli onima koji nemaju toliko novaca?" - pita se direktor Hajduka demantirajući pisanje nekih medija u kojima se tvrdi kako će se na računu Hajduka od kazni skupiti iznos za kupnju Balatinca ili nekog drugog pojačanja.

Saznali smo i da je Mate Dragičević na probi u jednom njemačkom klubu, te da će, ukoliko odluči otići, Hajduku morati biti isplaćena odšteta od 50.000 eura.

A.H.

Pročitajte više