Balić: Nije loše od Ciudada izgubiti na ovaj način, no imali smo priliku...



IVANO BALIĆ još vuče posljedice ozljede od prošlog tjedna, a nakon utakmice žalio je za bodovima, jer smatra da je Zagreb imao priliku.

"Kad su nam u drugom dijelu stvorili razliku, nastavili su igrati u ritmu, no kasnije su izgubili koncentraciju i počeli promašivati, Škof je počeo braniti i tako smo se vratili. No imali smo problema u napadu, izgubili jednu ili dvije ključne lopte i to je bilo to", komentirao je Balić, koji smatra da su svi mogli dati više.

"Mislim da smo svi mogli više, iako nije tako loše izgubiti od prvaka Europe s tri razlike", zaključuje Balić i iz Arene gleda prema Hamburgu, čiji rukometaši dolaze za tjedan dana.

"Moramo ih dobiti radi sebe, kako bi slavili protiv jedne od najboljih pet momčadi u Europi. Njihova obrana je drukčija od ove Ciudada, idu isturenije naprijed. Protiv njih će trebati još više trčati", mišljenja je najbolji hrvatski rukometaš.

Štrlek: Neka nas bodre cijelu utakmicu kao zadnjih deset minuta

Prema toj utakmici okrenuo se i Manuel Štrlek, koji vjeruje daje momčad dala 100 posto i da si nema što zamjeriti nakon izvedbe protiv Ciudada.

"Dali smo sve od sebe što se tiče želje i htijenja. Slijedi nam HSV, koji nije na razini Ciudada, no svejedno je među najboljima u Europi. Moramo se pripremiti kao za ovu utakmicu, pa što bude", kaže Štrlek, koji je poslao kritiku na račun publike.

"Bilo bi dobro da je bilo cijelo vrijeme kao u zadnjih deset minuta, dojma sam da su pali u vrijeme najžešće podrške. No, ovo nam je tek četvrta utakmica u Areni. Pozivam navijače da u sljedećoj utakmici tako navijaju cijelu utakmicu".

Pročitajte više