BARCA JE GROGIRANA "Ovaj put teško je vjerovati u čudo"

Foto: Getty Images / Guliver image 

BARCELONA je grogirana, naslovi su u španjolskim medijima nakon potopa 3:0 protiv Juventusa u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Dva pogotka Barci je utrpao Dybala, a potom je zabio i Chiellini za konačni potop.

Trener Barcelone Luis Enrique priznao je da će ovaj put povratak iz mrtvih biti puno teži nakon poraza 4:0 od PSG-a u osmini finala. 

"Mislim da je nakon ovakve večeri teže vjerovati u povratak. Ja sam odgovoran za raspored igrača na terenu, ali nismo pokazali intenzitet i borbenost, a tako se protiv Juventusa ne može igrati. Odigrali smo užasno prvo poluvrijeme, bilo smo impotentni. U nastavku smo možda bili i bolja momčad, ali smo svejedno primili treći pogodak. Opet sam proživio noćnu moru, teško je biti trener nakon ovakve utakmice. Nakon napretka koji smo napravili u drugom dijelu, omogućili smo Juventusu da napreduje umjesto nas", rekao je Enrique.

Robert Fernandez pozvao je suigrače da podignu glave i vjeruju u novo čudo: "Ovo je težak poraz, ali u uzvratu, uz našu publiku, moramo ići na sve ili ništa. Moramo vjerovati da se možemo vratiti, moramo vjerovati u ovu momčad. Ovo je bio potpuno drugačiji poraz od onog protiv PSG-a. Gubili smo 1:0, ali još smo imali igru i šanse da se vratimo. No, onda smo primili drugi pogodak i to je bio kraj"

Pročitajte više