LIGE PETICE

Koeman je odgovorio na pitanje ostaje li Barcelonin trener

Foto: EPA

ŠEST kola prije kraja španjolske La Lige Barcelona je ovisila sama o sebi. Serijom dobrih rezultata i koristeći posrtaje lidera došla je u poziciju da s maksimalnim bodovnim učinkom u preostalim utakmicama uzme još jedan naslov u La Ligi. U pet utakmica koje su uslijedile pobijedila je samo jednom i pred zadnje kolo nalazi se na trećem mjestu poretka sa sedam bodova manje od vodećeg Atletico Madrida. Poraz u završnici kod Eibara u kombinaciji sa Sevillinom pobjedom protiv Alavesa mogao bi Barcelonu gurnuti i na četvrtu poziciju.

Budući da je u ovoj sezoni osvojen tek jedan trofej, onaj za najbolju momčad španjolskog kupa, jasno je da će sezonu mnogi opisati kao podbačaj, a onda je jasno i da bi to poslom mogao platiti trener Ronald Koeman.

On sam ne zna što mu donosi bliska budućnost.

''Zaista ne znam hoću li ostati Barcelonin trener. Dogovorili smo da ćemo razgovarati na kraju sezone. Pričat ćemo sutra. Želio bih ostati do kraja ugovora. Postoje neke stvari koje treba mijenjati i koje smo već u prvoj sezoni uspjeli ispraviti, ali predsjednik kluba je taj koji će o svemu odlučiti. Razgovarat ćemo pa ćemo vidjeti što će se dogoditi'', rekao je Koeman koji je ugovorno za klub vezan i za sljedeću sezonu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više