"Barcina ofenziva": Kad pogledate brutalnu naslovnicu El Mundo Deportiva, sve će vam biti jasno

Foto: Epa

BARCA do sada nije previše potrošila. Barem nije kupovala najveće zvijezde. Za sada su na Camp Nou stigli branič Seville Clément Lenglet za 35 milijuna i veznjak Gremija Arthur Melo za 30 milijuna eura.

Uprava katalonskog kluba čekala je kraj SP-a da vidi situaciju na tržištu i tko će od potencijalnih pojačanja iskočiti na najvećoj nogometnoj smotri. Barcelona po svaku cijenu želi prekinuti europsku vladavinu Reala, a za nešto takvo joj hitno trebaju pojačanja. I to spektakularna.

Sportski direktor Eric Abidal je od uprave kluba zatražio nekoliko igrača, a današnje tiskano izdanje katalonskog El Mundo Deportiva otkriva koja su tri igrača najveće želje Katalonaca.

El Mundo Deportivo u današnjem izdanju s naslovom "Ofensiva" predstavlja listu potencijalnih pojačanja katalonskog kluba.

Jedna je od glavnih želja Abidala, ali i vodstva Barcelone, Adrien Rabiot, veznjak koji igra u PSG-u. El Mundo piše kako njegov dolazak zavisi i o mogućem prelasku Miralema Pjanića iz Juventusa u PSG.

Uz Rabiota su na naslovnici i sjajni Brazilac Willian, za kojeg Barca Chelseaju nudi skoro 60 milijuna eura, te Moussa Wague koji igra na poziciji beka, a član je belgijskog Eupena.

Wague je 19-godišnjak koji je igrao na SP-u kao član senegalske reprezentacije i on bi mogao biti budući izbor Barce na poziciji desnog beka.

Pročitajte više