HRVATSKI NOGOMETAŠI

Barišić: Ne bojim se konkurencije. Uvijek sam maksimalno motiviran

Screenshot: Rangers TV

BORNA BARIŠIĆ, lijevi bek Glasgow Rangersa i hrvatske reprezentacije, izjavio je za Rangers TV kako mu nije potrebna konkurencija u momčadi da bi radio na tome da bude bolji.

Hrvatski branič za Rangerse je potpisao u ljeto 2018. kada su ga Škoti za 2,2 milijuna funti otkupili od Osijeka i postao jedan od ključnih ljudi momčadi Stevena Gerrarda.

Barišić je neupitan na lijevom boku, ali sada je dobio konkurenciju u vidu Calvina Basseyja, mladića koji je stigao kao prinova iz Leicester Cityja. 

Otkrio kako mu je mozak posložen

Istaknuo je Barišić i kako mu je velika motivacija za zadržavanje mjesta u prvoj postavi i reprezentacija u kojoj je također postao prva opcija na lijevom boku, a to želi biti i sljedeće godine na Europskom prvenstvu.

"Naravno da je lakše upasti u nacionalnu vrstu ako dobro igraš u svom klubu. Sve te utakmice koje igram za Rangers mi pomažu da se održim u prvih 11 Hrvatske", rekao je Barišić za Rangers TV i dodao:

"Kad igrate s boljim igračima, i vi postajete bolji. Jako je važno igrati na ovoj razini kakva je Europa liga. Ne bojim se konkurencije, ona me motivira, ali osobno ne smatram da mi je potrebna. Moj mozak je tako posložen da ja uvijek dajem sve od sebe, neovisno o konkurenciji."

Pročitajte više