FC HOLLYWOOD SNIMIO FILM O JAMESU Njegov visokobudžetni prvi dan

Screenshot: YouTube

JAMES RODRIGUEZ došao je u Bayern na dvogodišnju posudbu iz Reala, a njemački prvak dočekao ga je dostojno reputacije Zlatne kopačke SP-a i trećeg najskupljeg igrača Reala u povijesti.

Prvi dan kolumbijskog majstora u klubu predstavljen je kratkim, ali napucanim filmom. Dok se nižu kadrovi Jamesova slijetanja privatnim avionom ranom zorom u Munchen, vožnje glasovitom Säbener Strasse, dolaska u klupske prostorije, liječničkog pregleda i pozdravljanja s osobljem novih poslodavaca, scene prati dramatična glazbena podloga. 
Sjajni ofenzivni veznjak u tri godine otkako ga je Real kupio od Monaca za 80 milijuna eura, nije dobio pravu priliku kod Beniteza i Zidanea. U kontinuitetu je igrao samo tijekom prve sezone, kod Carla Ancelottija koji je inzistirao na njegovu dolasku u Bayern. Kod Don Carla u Realu je u toj sezoni imao sjajnu double-double statistiku, 17 golova i 18 asistencija. Ukupni njegov skor u Realu bio je 36 postignutih i 41 namješten gol u 111 utakmica.
"Oduševljeni smo što smo završili ovaj transfer. Dovođenje Jamesa Rodrigueza bila je najveća želja našeg trenera Carla Ancelottija, nakon što je s njim uspješno surađivao u Realu. James je raznovrstan igrač; golgeter, asistent i sjajan je iz prekida. Nedvojbeno će povećati kvalitetu naše momčadi", izjavio je povodom njegova dolaska u klub predsjednik Karl-Heinz Rummenigge. 
Nakon što je prošao pregled, James je potpisao ugovor o dvogodišnjoj posudbi s Bayernom. Njemački prvak preuzima njegovu plaću od 5 milijuna eura godišnje, a tijekom posudbe može ga otkupiti za 32 milijuna eura. James će s novim suigračima u nedjelju otputovati na 12-dnevnu turneju po Kini i Singapuru. 
 
U Bayernu je dobio dres s brojem 11. Zar ste mislili da će mu Robben prepustiti desetku?

Ipak, igranje u FC Hollywoodu ima i pogodnosti, ako već ne za brojna ega u svlačionici, onda za klub, da se može pohvaliti kako posjeduje najbolje strijelce zadnjih dvaju Svjetskih prvenstava:

Pročitajte više