Esport

Bayern zadirkuje Keitu zbog promašenih škarica

FOTO: EPA-EFE

LIVERPOOL i Bayern su na Anfieldu u prvoj utakmici nokaut-faze Lige prvaka odigrali bez pogodaka. Redsi su propustili realizirati podosta šansi, ali Bayernu se svidio posebno jedan promašaj Nabyja Keite s kojim su se našalili na službenom Twitter profilu uz prigodnu referencu iz FIFA-e 19.

>Evo kako se Neymar zabavlja dok se oporavlja od ozljede

U 20. minuti prvog poluvremena nakon odbijanca na vrhu šesnaesterca 24-godišnji Keita je uspio doći do lopte, a zatim pokušao škaricama pogoditi gol. Loptu je pogodio, ali gol je potpuno promašio te nije bilo nikakve prijetnje za Manuela Neuera. Bayern se tada našalio na svom Twitter profilu: "Dobro da je EA popravio škarice", referirajući se na problem u FIFA-i 19 u kojoj su takvi udarci, prema mišljenju igrača, prejaki.

Objava je izazvala brojne reakcije, uglavnom pozitivne, a oglasio se i Electronic Arts preko svog profila na francuskom jeziku jednostavno napisavši: "Nema na čemu."

Međutim, to nije najveći promašaj za kojim Liverpool žaliti. U 33. minuti Mane se sam našao ispred Neuera te iz okreta ljevicom pokušao postići pogodak, ali je loše pucao i lopta je još jednom otišla pored gola.

Bayern je bio zadovoljniji remijem pa su igrači na kraju utakmice odugovlačili s igrom kako bi zadržali rezultat. Međutim, sve je otvoreno uoči uzvrata na Allianz Areni 13. ožujka. 

Ispravak: Pri objavi pogrešno je bilo navedeno da je promašaj Saida Manea, a ne Keite. Naknadno je ispravljeno.

Pročitajte više