BBC: Ibrahimović do kraja tjedna na Old Taffordu

Foto: Getty Images / Guliver image

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ do kraja tjedna trebao bi zaključiti dogovor o transferu u Mancheser United. Vijest koju smo već toliko puta čuli, danas je opet na naslovnicama. Nakon Erica Baillyja, 22-godišnjeg braniča koji je za 30 milijuna funti stigao iz Villarreala, Ibrahimović će biti drugo pojačanje Josea Mourinha, piše BBC.  Na Traffordu očekuje i odgovor Borussije na ponudu za Henrikha Mkhitaryana, dodaju Englezi, iako Bild piše da je to gotova stvar te da će u Dortmundu za playmakera dobiti 42 milijuna eura.

Ibrahimović je nakon ispadanja s Europskog prvenstva objavio da ne ide s reprezentacijom Švedske na igre u Rio i BBC smatra da je otklonio posljednju barijeru za dolazak u Manchester. Bit će to prvi put da nastupa u Premiershipu. Ibrahimović je tijekom Eura odbijao govoriti o planovima za budućnost, ali na Otoku duboko vjeruju da je Old Trafford njegova destinacija.

Osvojio je 13 naslova prvaka u posljednjih 15 odigranih sezona. Prošle sezone bio je prvi strijelac Francuske s 38 pogodaka, no na Euru se nije upisao u strijelce.

Pročitajte više