Liga prvaka

Benzema: Da barem uvijek igramo ovako

Foto: EPA

REAL Madrid je pobjedom nad Borussijom Mönchengladbach u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka ostvario plasman u osminu finala.

Real je kao domaćin pobijedio rezultatom 2:0, a oba pogotka je u 10. i 32. minuti postigao Karim Benzema i time potvrdio prvo mjesto španjolske momčadi u skupini B.

Benzema se po broju nastupa za Real izjednačio s Robertom Carlosom

"Bila je ovo jako teška utakmica, odlično smo ušli u nju sa željom da pobijedimo i da pokažemo svima da smo najbolji. Htjeli smo da ljudi vide kako možemo raditi zajedno i na kraju pobijediti. Kada damo sve od sebe, onda se to vidi. Zabijali smo golove i mogli smo ih postići još. Da barem uvijek igramo ovako", rekao je Benzema koji je odigrao 527. utakmicu za Real.

Time se izjednačio s Robertom Carlosom kao stranac s najviše odigranih utakmica za madridskog velikana.

"Roberto Carlos je legenda ovog kluba i čast mi je biti u istoj rečenici s njim. To me čini jako sretnim", priznao je Francuz koji je za kraj prokomentirao povratak kapetana Sergija Ramosa u sastav nakon oporavka od ozljede.

Zidane je bio sretan zbog igrača

"Kada je on ovdje, on je kapetan i pomaže svima. To je jako dobro za momčad."

Očekivano, Zinedine Zidane je bio presretan drugom pobjedom zaredom nakon što je njegova momčad u subotu u prvenstvu svladala Sevillu (1:0) na gostovanju.

"Sretan sam zbog igrača. Oni su najvažniji. Ja sam ovdje za njih i sretan sam jer smo odigrali dobru utakmicu. Prvi smo i ovo je prvi put da sam ja to uspio s momčadi", rekao je Zidane koji je u prethodna tri navrata s Realom uvijek bio drugi u skupini.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više