Bez glavnog igrača na Ukrajinu - Olića potrgani ligamenti na pola godine udaljuju s terena!?

PREMA pisanju Bilda moglo bi se dogoditi da je hrvatski reprezentativac i od ljeta napadač Bayern Münchena odigrao posljednju utakmicu za HSV.

"Kao da poraz 3:2 od Werdera u polufinalu Kupa UEFA-e sam po sebi nije bio dovoljno loš! Sada će HSV morati u nastavak borbe za naslov prvaka svog najboljeg strijelca Ivice Olića", piše Bild objašnjavajući svoju tvrdnju sumnjom u puknuće ligamenta u koljenu” hrvatskog nogometaša.

"Potvrde li se pretpostavke Werder će biti njegova posljednja utakmica u dresu HSV-a. U posljednjim trenucima utakmice Olić je dobio udarac u koljeno, a točna će se dijagnoza znati u petak nakon magnetske rezonance", dodaje se.

"Hrvat je bio najbolji HSV-ov igrač protiv Werdera, ponovno je mnogo radio i postigao je dva pogotka, za 1:0 i 2:3. Bili su to njegov osmi i deveti pogodak. Niti jedan drugi igrač ove sezone u Kupu UEFA-e nije postigao više", piše Bild dodajući da bi njegov daljnji izostanak bio težak udarac za hamburšku momčad.

Crna prognoza Bilda kazuje da bi se potrgani ligamenti u Olićevom koljenu mogli liječiti šest do devet mjeseci, pa se tvrdi da je njegova ozljeda odjeknula i u Münchenu, gdje će, pokaže li se da je ozljeda uistinu toliko ozbiljna, doći ozlijeđen.

U poslijepodnevnim satima Olić će na magnetsku rezonancu, a prije toga se niti u HNS-u ne usude prognozirati koliko je ozljeda ozbiljna. Glasnogovornik Davor Gavran informacije će plasirati čim Olić obavi pregled.

Špekulacijama se ne želi baviti ni trener HSV-a Martin Jol koji je za službeni web kluba izjavio da će se sve znati u poslijepodnevnim satima.

Izbornik Slaven Bilić pratio je polufinale Kupa Uefa u Hamburgu, a popodne bi se trebao sastati s Olićem i Petrić te porazgovarati o aktualnoj situaciji.

Bild
Foto: AFP

 

Pročitajte više