Bišćan bez najboljih igrača protiv Bjelice koji još nije pobijedio Rijeku

Foto: PIXSELL

U SKLOPU 24. kola HNL-a Dinamo danas od 17:30 igra protiv Rijeke na Maksimiru.

Riječani u Zagreb dolaze u dobroj atmosferi jer su zadnje četiri utakmice neporaženi (tri pobjede i remi), dok su igrači Dinama vjerojatno u mislima u Lisabonu, gdje za četiri dana love plasman u četvrtfinale Europa lige protiv Benfice.

Trener Rijeke Igor Bišćan ima puno problema s ozljedama igrača. Za današnji dvoboj ne može računati na Hebera, Gorgona, Čolaka, Tomečaka, Lončara, Raspopovića, Escovala, Pavelića, Punčeca i Vuka. Kod domaćina sigurno neće igrati Hajrović i Ademi, a Bjelica vjerojatno neće napasti Rijeku s prvom momčadi jer će neke igrače odmarati za četvrtak.

Bit će to dvoboj prve i druge momčadi HNL-a. Dinamo je prvi s 58 bodova, a Rijeka druga s 44.

Zanimljivo, Dinamo pod Bjelicom još nije slavio protiv Rijeke. U dva susreta ima remi i poraz.
 

"Manje više sve je jasno kakva nas utakmica očekuje. Ovo je vjerojatno najteža utakmica koju možemo igrati u prvenstvu, protivnik koji u prvenstvu i Europi pokazuje kvalitetu i moć. Jasno nam je da će biti jako teško, ali s druge strane kao sportaši se nadamo i vjerujemo da ćemo biti konkurentni", izjavio je Igor Bišćan u najavi utakmice protiv Dinama.

"Dinamo je postao preozbiljna momčad da bismo mogli računati na pad nakon utakmice protiv Benfice. Ne možemo računati na pomanjkanje motiva, svi igrači Dinama su dosad pokazali zavidnu razinu i morat ćemo biti na maksimumu", rekao je trener Rijeke.

ULAZNICE:

 Prodaja na dan utakmice (10.3.)

Tribina sjever dolje 40 kn

Tribina istok 60 kn

Tribina zapad dolje 90 kn

*TRIBINA JUG - cijena ulaznice za tribinu Jug i navijače HNK Rijeka iznosi 40 kn


 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više