Boks

Bivši izazivač: Dopustite da vam kažem nešto o Hrgoviću što mnogi ne znaju

Foto: AP Photo/Hassan Ammar/Guliver

ERIC MOLINA, bivši dvostruki izazivač, nahvalio je hrvatskog boksača Filipa Hrgovića. 

Molina, kojeg je Hrgović nokautirao krajem 2019. godine, priprema se za borbu s Fabiom Wardleyjem te je usporedio njega s hrvatskim boksačem.

"Dopustite da vam kažem nešto o Hrgoviću, nešto što jako dobro znam. A radi se o nečemu što ne znamo za Wardleyja. Hrgović ima jednu od najčvršćih brada za koju vi još ne znate. Iza tog lika je više od 100 amaterskih mečeva, a borio se i u ligi World Series of Boxing", rekao je Molina za Sky Sports.

"Hrgović se borio s Joeom Joyceom. Oni su pretukli jedan drugoga... Hrgović se ne povlači. Pogodio sam ga, a pogađali su ga i drugi, no nitko ga nije uzdrmao, ozlijedio, natjerao da izgubi tlo pod nogama - on nikad nije bio zaustavljen. A to vam govori puno toga jer on se u ringu nalazio s dobrim udaračima i velikim teškašima. Ako usporedim Hrgovića i ovog klinca Wardleyja... Ne znam baš može li Fabio izdržati toliko toga. Čak ni ne znam može li puno teškaša izdržati toliko toga kao Hrgović."

Hrgović, koji je pobijedio u svih 12 profesionalnih borbi, još uvijek nije službeno dogovorio sljedeću borbu, ali nagađa se da bi se mogao boriti s Martinom Bakoleom, koji je prema BoxRecu na 18. mjestu i pet pozicija bolje plasiran od Hrvata.

Pročitajte više