Bogdanović i Bender skromni u porazima, Celticsi upisali desetu pobjedu zaredom

Foto: Getty Images/Guliver Image

DETROIT Pistonsi su sinoć na domaćem terenu ugostili Indiana Pacerse našeg Bojana Bogdanovića i upisali uvjerljivu pobjedu od 111:97.

Iako su Pacersi osvojili prvu četvrtinu s 22:30, u drugoj su dosta pali. Košarkaši Detroita zabili su 37 poena, dok su gosti iz Indiane uspjeli ubaciti 22. Kod gostiju je Victor Oladipo imao 21 poen, dok je kod domaćina najbolji bio Tobias Harris s 23.

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović u igri je proveo 31 minutu i za to vrijeme upisao 12 koševa i sedam skokova.





U drugoj utakmici večeri Orlando Magic našeg Marija Hezonje slavio je protiv New York Knicksa sa 112:99. Knicksi su u susret ušli bez svog najboljeg košarkaša Kristapsa Porzingisa, koji je zbog problema s ozljedom morao propustiti dvoboj s Orlandom. Latvijac je ove sezone najbolji igrač Knicksa, samim time domaćinima je bio olakšan put do pobjede.

Orlando je do pobjede predvodio sjajni Nikola Vučević s 24 postignuta poena. S druge strane najbolji je bio Tim Hardaway s 26.

Dubrovčanin Mario Hezonja nije ulazio u igru.





Boston Celticsi stigli su do svoje desete pobjede zaredom. Ovoga puta na domaćem terenu slavili su protiv Los Angeles Lakersa sa 107:96.


U dosta neizvjesnoj utakmici kod Celticsa se istaknuo Baynes s 21 poenom i Irving s 19. Lakerse su predvodili Igram i Clarkson s 18.

Ivica Zubac poraz svoje momčadi je gledao s klupe.
 

U najefikasnijoj utakmici večeri Miami Heat je u gostima kod Phoenix Sunsa slavio s 115:126. Goste je predvodio sjajni Slovenac Goran Dragić s 29 koševa, devet skokova i četiri asistencije.

Hrvatski košarkaš Dragan Bender u redovima Sunsa za 27 minuta u igru ubacio je pet poena, uz dva skoka i jednu asistenciju.




 

Golden State Warriorsi su u Oaklandu pobijedili Minnesotu Timberwolves rezultatom 125:101.Aktualne prvake do pobjede je vodio Klay Thompson s 28 poena, Curry je dodao 22. U redovima Minnesote istaknuo se Wiggins sa 17.

Pročitajte više