Cannavaro čestitao Rimljanima, Totti oduševljen igrom svog kluba!

FABIO CANNAVARO, kapetan talijanske reprezentacije i nogometaš madridskog Reala, bio je pun riječi hvale nakon što je Roma izbacila njegov Real iz Lige prvaka.

"Roma se potvrdila kao odlična momčad koja je u potpunosti zaslužila ovaj rezultat. Moram im odati priznanje jer se nisu došli u Madrid braniti. Zapravo, čim smo vidjeli s kakvim sastavom izlaze na teren znali smo kako su se došli nadigravati",  rekao je Cannavaro i nastavio u istom tonu:

"Zaslužuju respekt jer su odigrali i bolje nego u prvoj utakmici, u Rimu. Moram priznati kako smo se pribojavali ove utakmice jer smo znali što Roma sve može učiniti. Oni su odlična momčad",  rekao je Cannavaro i pokušao pronaći neke probleme koje je imao njegov sastav.

"Imali smo jako bitnih izostanaka uoči ove utakmice. Teško je igrati bez Van Nistelrooyja ili Sneijdera. To su igrači koji sa sobom donose kvalitetu, a pravih zamjena nismo imali",  rekao je Cannavaro i spomenuo drugi pogodak Rome za čiji je on krivac.

"Bio je kraj utakmice, tenzije su bile ogromne, a psiha sve labilnija. Napravio sam grešku jer nisam bio pažljiviji, nisam pratio Vučinića kako je trebalo",  završio je Cannavaro.

Totti: Ovo mi je jedna od najdražih pobjeda u karijeri!

Njegovi bivši kolega iz reprezentacije Francesco Totti uživao je u madridskoj večeri za koju kaže kako mu je jedna od najljepših u karijeri.

"Ovo je sigurno jedna od mojih najdražih pobjeda u karijeri. S Romom sam i ranije dolazio u Madrid i uvijek smo imali uspjeha, ali ovaj je bio i ostat će poseban. Situacija je bila specifična. Došli smo iz Rima s prednošću i morali smo je obraniti na njihovom tlu, u njihovom domu. No, odigrali smo suprotno nekim očekivanjima, nismo željeli igrati obranu, napadali smo", objasnio je oduševljeni Totti i dodao:

"U posljednje vrijeme stvarno igramo dobro. Imamo odličan niz, u Ligi prvaka, u Serie A i u talijanskom kupu. Gušt je pripremati se za te velike mečeve, cijela atmosfera koja je oko nas je odlična. Idemo dalje, sada kada smo uhvatili niz nema stajanja",  rekao je Totti i pohvalio jednog čovjeka:

"Trener Spalletti nas je upoznao u dušu i sjajno surađujemo. Inače, nisam 100 posto spreman, ali kada vlada ovakva idila u klubu nema razloga da ne igram. I ne izgaram do kraja, kao i svi",  završio je Totti.

M.P./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više