Carević: Nažderat ćemo se nakon Uskrsa pa idemo u Zmijavce. Kome to odgovara?

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ŠIBENIK je pobijedio Cibaliju 1:0 na svom Šubićevcu u zadnjoj utakmici 23. kola SuperSport Prve nogometne lige. Ovom je pobjedom ostao na drugom mjestu s dva boda zaostatka za vodećim Zrinskim deset kola prije kraja. Sljedeća utakmica za Šibenik je gostovanje u Zmijavcima kod Croatije u utorak, odmah nakon blagdana. Trener Šibenčana Mario Carević nije zadovoljan takvim rasporedom.

"Čemu utakmica u utorak? Imate termina koliko hoćete"

"Smeta mi što smo 15 ili 16 puta igrali iza Zrinskog. Iduće kolo su nas stavili u utorak da igramo s Croatijom u Zmijavcima. Nakon Uskrsa ćemo se nažderati doma s obiteljima i onda ćemo ići igrati utakmicu u Zmijavcima. Kome to odgovara? Čemu utakmica u utorak, a imate termina koliko hoćete?

Ako se već nije moglo igrati u subotu zbog derbija Hajduk - Dinamo, zašto se nije igralo u četvrtak ili petak? Nije mi jasno da mi svaki put igramo utakmicu iza Zrinskog. Stalno smo u nekom zaostatku i dodatnom pritisku.

Ali, očito da prema ljudima koji sastavljaju raspored to tako mora biti. Ljute me takve stvari, ali OK. Mi ćemo se spremiti i za utorak. Manje ćemo papati za ručak na Uskrs, manje ćemo se družiti s obiteljima. Napravit ćemo i trening na Uskrs, dok drugi idu na misu... Sve u službu rezultata, mi znamo koji je naš cilj", rekao je Carević za portal Šibenski.hr.

 

Pročitajte više