Cavani: U milanskom derbiju navijam za Inter, njihova pobjeda približit će nas vrhu

DERBI-utakmica 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva sučelit će vodeći Milan (62 boda) i drugoplasirani Inter (60). Utakmica je to koju s nestrpljenjem očekuju i u redovima Napolija, s 59 bodova trećeplasirane momčadi Serije A.

Istoga dana, u nedjelju, Napoli će igrati protiv Lazija i u slučaju Interove pobjede protiv "rossonera", kao i njihove vlastite protiv rimskih "nebesko-plavih", klub iz Napulja s jednake će udaljenosti prijetiti Interu kao i Milan. Oba će imati bod manje od aktualnih prvaka. Upravo se takvom raspletu nedjeljnih utakmica nada vodeći strijelac Napolitanaca Edison Cavani (22 gola).

"Priželjkujem pobjedu Intera. Leonardova bi momčad tako preuzela vodstvo, ali ne bi pobjegla na ljestvici i mi bismo ju, uz pomoć 80.000 prijatelja na San Paolu, mogli potom prestići", skovao je plan Urugvajac.

"Sjajno je biti gospodar vlastite sudbine, nije li? U slučaju drugačijeg raspleta Milan bi bio taj o kojem bi sve ovisilo. To je ono čemu se nadamo, "scudetto" je san . Inter i Milan su jači, ali u obzir treba uzeti našu sreću, svježinu i čiste glave. Oni moraju do naslova, mi igramo utakmicu po utakmicu s glavnim ciljem plasmana u Ligu prvaka", zaključio je Cavani.

Pročitajte više