SP RUKOMET

Červar: Katarski izbornik si može dopustiti ono što ja ne mogu. Spašavamo što možemo

Foto: EPA

HRVATSKU rukometnu reprezentaciju sutra čeka najteža utakmica u dosadašnjem dijelu Svjetskog rukometnog prvenstva, a protivnik će biti reprezentacija Katara. 

Lino Červar aktivno radi na pripremi te utakmice, a na čemu se i kako točno radi, pojasnio je danas u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

"Velika natjecanja nisu igre gdje se netko nadigrava nego tko pobjeđuje. Važna su nam ta dva boda i tu ćemo usmjeriti sve naše snage, znajući da je to isto teret za ove mlade igrače, ali u takvoj smo situaciji da moramo tako razmišljati. Tako da to će biti naša najjača taktika", rekao je Červar pa komentirao činjenicu da Katarane vodi legendarni Valero Rivera, karizmatični Španjolac s kojim su 2015. kao domaćini osvojili svjetsko srebro te da u reprezentaciji ima veće ovlasti od samog Červara: 

"On si može to priuštiti. Može prekinuti prvenstvo, može se pripremati, može svašta, a kod nas je malo drugačije. Mi smo bili stalno u nekoj izolaciji, mi nismo došli tu totalno integralno, ali spašavamo ono što može. Mora biti tu i volja velika i disciplina."

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više