ČESTITKA IVICE RAČANA JANICI KOSTELIĆ

Predsjenik Vlade RH Ivica Račan uputio je danas čestitke Janici i Ivici Kostelić za sjajne rezultate u Svjetskom skijaškom kupu.



"Draga Janice dopusti da ti uputim iskrene čestitke na još jednoj fenomelnalnoj sezoni koju si zaokružila na najljepši mogući način obranivši naslov pobjednice Svjetskog kupa. Jutros si primila mali kristalni globus, nagradu koja te je ovjenčala naslovom slalomske pobjednice Svjetskog kupa i koja je bila uvod odnosno stepenica do velikog postolja i velikog kristalnog globusa, najsjajnije nagrade tog natjecanja. Dopusti da te podsjetim na značaj tvojih sportnih rezultata za našu zemlju kao i na to koliki uzor predstavljaš svim mladima svojom snagom, izdržljivošću, napornim radom, velikom motivacijom. Svi smo mi svjesni koliko je truda, odricanja vježbe i ljubavi bilo potrebno da se ostvari ovakav rezultat i na tome ti se neizmjerno zahvaljujemo.

Koristim ovu prigodu da iskrene čestitke uputim i sjajnom Ivici na njegovoj uspješnoj sezoni, izvrsnim rezultatima i danas osvojenom drugom mjestu u slalomu Svjetskog kupa.

Čestitke i članovima vašeg stručnog tima uz želje da i dalje budu vaša potpora, da vas prate i s vama dijele rezultate rada i vašeg uspjeha.

U ime Vlade RH i moje osobno primite još jednom iskrene čestitke na sjajnoj sezoni i izvrsnim rezultatima. Želim vam puno uspjeha i slijedeće sezone te da vam ovaj sport, koji toliko volite, i dalje donosi radost i veselje", stoji u čestici premjera Račana.

(Hina)ad ad

Pročitajte više