rukometni euro

Cindrić: Po Mandića je u svlačionicu dolazila hitna. Posljedice korone su jake

Foto: Pixell/Slavko Midzor

DRAMA s koronavirusom je obilježila ovaj rukometni Euro i dovela ga je na rub regularnosti. Sve su reprezentacije imale velike probleme sa zaraženim igračima osim Danske, a više od 100 igrača je tijekom turnira otpalo iz sastava svojih ekipa. Hrvatska je imala puno problema. Izbornik Horvat je bio prisiljen koristiti čak 30 igrača, a neke, poput Gojuna i Alilovića, zvao je usred turnira iz reprezentativne mirovine.

Luka Cindrić je bio jedan od prvih zaraženih hrvatskih igrača. Igrač Barce se vratio, ali priznao je da i dalje osjeća posljedice korone.

''Jako je teško, pogotovo igrati ovakav turnir, utakmice svaki drugi dan, velik napor, a korona ostavlja posljedice'', rekao je Cindrić za RTL pa je otkrio po kojeg je igrača u svlačionicu došla hitna pomoć:

''Davidu Mandiću pozlilo je i došla je hitna te je otišao u Zagreb na pretrage. I Marino Marić je imao posljedice, vrtoglavicu osjećamo i on i ja, ti simptomi poslije korone su ozbiljni i nije samo tako. Ali dobro podnosimo sve i borimo se koliko možemo.''

Pročitajte više