Curry i Westbrook gube, ali ruše brojke legende

Foto: Screenshot Youtube 

CHICAGO BULLSI na domaćem parketu upisali su veliku pobjedu protiv Golden State Warriorsa (94:87). U posljednje tri minute stvorili su seriju 10:2 i zaustavili brutalan niz Warriorsa od 146 uzastopnih susreta regularne sezone u kojima nisu izgubili dvije utakmice u nizu. 

Prije Bullsa, slomio ih je Washington, a sinoć su osjetili i kako je igrati bez ozlijeđenog Kevina Duranta.

"Prolazimo kroz teško razdoblje, no vratit ćemo se. Ovaj niz morao je stati i očekivali smo da će se to dogoditi negdje u ovom vrijeme, pa i na ovom teškom gostovanju", rekao je trener Ratnika Steve Kerr.

Duranta čekaju nove liječničke kontrole, a u klubu se nadaju da bi se mogao vratiti na teren kroz mjesec dan i odraditi posljednja dva tjedna regularne sezone.

Steph Curry s 23 poena bio je najbolji u redovima Warriorsa protiv Bullsa. Iako je imao jako slab šut (1/1 za 1, 8/16 za 2, 2/11 za 3), a preskočio je Kobea Bryanta na 11. mjestu ljestvice najboljih strijelaca za tri poena u povijesti lige. Curry je upisao skok na ljestvici tricom za 63:59 u trećoj četvrtini. 

 

 

Bryantove brojke lovi i Russell Westbrook koji je zabio 45 koševa za Thunder, iako to nije pomoglo njegovoj momčadi koja je poražena od Portlanda (114:109).

Westbrook je drugi put nanizao tri utakmice s 40+ poena, a to je posljednji put uspjelo Bryantu u sezoni 2005/06. 

Pročitajte više