TRANSFERI

Daily Mail: Ronaldo na WhatsAppu rekao Dybali gdje treba nastaviti karijeru

Foto: EPA-EFE

TALIJANI pišu da Paulo Dybala mora do ponedjeljka odlučiti gdje će nastaviti karijeru. Juventus ga želi dati Manchester Unitedu u zamjenu za Romelua Lukakua i da bi došlo do velike razmjene potreban je samo pristanak Argentinca.

No on u Premiership ne želi. Navodno mu se ne sviđa fizička zahtjevnost te lige. Daily Mail pak donosi informaciju da je Cristiano Ronaldo savjetovao Dybali da ode u Manchester. Sve se, pišu Englezi, odvilo u WhatsApp prepisci Juventusovih igrača.

Portugalac je, kao lider svlačionice i najveća zvijezda, odobrio njegov odlazak tamo nazvavši ga šampionom potrebnim posrnulom Unitedu.

Za Ronalda se smatra da je uz čelnike Andreu Agnellija, Fabija Paraticija i Pavela Nedveda najutjecajniji član kluba te da njegove odluke i savjeti mogu biti od presudnog značaja.

Stara dama se želi riješiti Dybale jer se ne uklapa u sistem novog trenera Maurizija Sarrija kojem je potreban snažan centralni napadač kako bi ga upario s Cristianom Ronaldom koji će igrati povučenije na lijevoj strani.

 

Pročitajte više