Regija

Danci su se plašili za život na Marakani, a onda se pojavio Zvezdin vratar

Foto: Telegraf.rs

NAVIJAČI Crvene zvezde izazvali su kaos nakon domaćeg poraza od Midtjyllanda (0:1) u četvrtom kolu Europa lige i teško su ozlijedili pomoćnog trenera svog kluba.

Delije su nakon utakmice bijes htjeli iskaliti na sucu Tamasu Bognaru, koji je isključio dva igrača srpskom prvaku, i dok je ulazio u tunel prema svlačionici, zasuli su ga hrpom raznih predmeta. Umjesto suca, koji im je bio meta, pogodili su u glavu Zvezdinog kondicijskog trenera Federica Pannoncinija. On se srušio na teren, odakle su ga kola hitne pomoći odvela u bolnicu. Tamo mu je dijagnosticirano napuknuće lubanje. 

Sve to su pratili šokirani igrači danske momčadi. Prepali su se i nekoliko minuta odbijali otići s travnjaka prema tunelu ispod sjeverne tribine. Onda je uskočio Zvezdin vratar Milan Borjan, kanadski vratar rodom iz Knina, stao ispred ljutitih Delija i osigurao gostima siguran ulazak u svlačionicu.

"Mislim da je napravio nešto nevjerojatno. Pomogao je igračima koji su se našli u teškoj situaciji. On je džentlmen, poslije utakmice je došao do svlačionice, rekao da je to nogomet, da se to događa i rekao je da mu je žao zbog situacije. To je pravi kapetan", rekao je kapetan Midtjyllanda Erik Sviatchenko, dok je trener Bo Henriksen rekao da je Borjan napravio odličan potez i da su mu ga u svlačionici nahvalili igrači danske momčadi.

Pročitajte više