LIGA PRVAKA

Di Mariu gađali bocom piva, on je reakcijom razbjesnio Old Trafford

Screenshot

ANGEL DI MARIA vratio se na Old Trafford kao igrač PSG-a. Prije četiri godine pobjegao je u Francusku iz Manchester Uniteda gdje se nikako nije snalazio, a sada je junak večeri Parižana.

UNITED - PSG 0:2 Parižani u sedam minuta slomili United na Old Traffordu

Dvaput je asistirao u pobjedi francuskog prvaka 2:0 u osmini finala Lige prvaka. Pritom je gotovo stradao poslije žestokog duela s Ashleyjem Youngom, a Old Trafford je razljutio potezom kada je s travnjaka uzeo bocu piva i potegao.

"Od*ebi", vikali su mu navijači Crvenih vragova u 55. minuti kada se Argentinac spremao izvesti korner, posebno iznervirani jer im je Argentinac nakon proslave asistencije kod prvog gola dobacio: "Odjebite, pi*ke."

Na njega je jedan očajni navijač Uniteda bacio staklenu bocu piva. Di Maria je sjajno reagirao – uzeo ju je, potegao i "nazdravio" s navijačima, što je ove jako razbjesnilo.

Nešto ranije, u 40. minuti, Young je pretjerao u duelu s Di Mariom i gotovo ga odbacio skroz do tribina. Young je imao žuti karton, sudac Orstao ga je poštedio... Međutim, Paul Pogba je isključen u 89. minuti i neće ga biti u Parizu.

Kao što vjerojatno neće biti ni Uniteda u četvrtfinalu Lige prvaka...

 

Pročitajte više