Dinamo nema ništa protiv da mu se mlada zvijezda liječi u Splitu

Foto: GNK Dinamo

ŠTO se događa s Filipom Benkovićem? To je pitanje koje muči upravu kluba iz maksimirske jer mlada zvijezda Modrih i jedan od najtalentiranijih mladih defenzivaca u Europi već tri mjeseca nije zaigrao, a nitko nije siguran o kakvoj se točno ozljedi radi i kako joj na adekvatan način pristupiti.
 
Benković već duže vrijeme vuče probleme s upalom ahilove tetive, a kako mu se stanje ni nakon silnih terapije nije poboljšalo, privatno je potražio pomoć fizioterapeuta i kiropraktičara.
 
Neki mediji su objavili da je Benković otišao u Split kako bi se dao u ruke Ivanu Porobiji, poznatom omiškom fizioterapeutu, čije usluge često zna koristiti Ivan Perišić.
 
Iz Dinama su nam potvrdili da je to istina, da znaju kako je mladi igrač u Dalmaciji, ali i da oni načelno nemaju ništa protiv tretmana koje Benković prima u Splitu. Ipak, negirali su inforamciju koja se pojavila u hrvatskim medijima da je ozljeda Benkovića povezana s otkazom Krešimiru Šoši, kondicijskom treneru prve momčadi kojeg je nedavno otpustio Ivajlo Petev.
 
''Naravno da nema to nikakve veze jedno s drugim. Taj se otkaz jednostavno poklopio s ovom situacijom. Uostalom, Šoša je kondicijski trener, a stvar s Benom je stvar liječnika. Baš nema veze jedno s drugim'', rekli su nam iz Dinama, a onda su kazali kako stvarno nemaju ništa protiv da im se mlada zvijezda liječi u Splitu.
 
''Nemamo ništa protiv. Muči ga tetiva i potražio je drugo mišljenje kod doktora koji je vrhunski stručnjak baš za ozljede tog tipa.''

Pročitajte više