TRANSFERI

Dinamo poslao ponudu za Osijekovog dokapetana, Osječani ne žele pregovarati

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

KAKO doznajemo, Osijek je odbio ponudu Dinama za svog stopera Antu Majstorovića. Modri su ponudili Osijeku dva milijuna eura, a igraču 300 tisuća eura godišnje, no slavonski prvoligaš odbio je prihvatiti ponudu.

Ne čudi što je Dinamo zagrizao za možda i najkonstantnijeg igrača Osijeka prošle sezone. Modri su prodali mladog Joška Gvardiola u Leeds, Francuz Kévin Théophile-Catherine trenutačno nije ni sjena igrača kakav je bio dok je Dinamo briljirao u Europi, a za Emira Dilavera je zainteresiran turski Rizespor. Modrima treba kvalitetan stoper u rotaciji i pokušali su ga dovesti iz Gradskog vrta.

No Osječani su svjesni da su u situaciji da oni drže bolje karte u pregovorima i za očekivati je da iduća ponuda iz Maksimira bude izdašnija.

Inače, Majstorović je još od 2016. godine bio član Dinama, ali nikad nije dobio pravu šansu u prvoj momčadi. Bio je na posudbi u Lokomotivi, a prošlo ljeto ga je Osijek kupio za 400 tisuća eura.

Zoran Mamić traži isključivo igrača kojeg dobro poznaje te koji poznaje ligu i okruženje, a Majstorović odgovara profilu kakav je Dinamu u ovom trenutku potreban.

Pročitajte više