Dinamo stigao Rijeku, Kranjčar nahvalio igrače

Foto: Hina

DINAMO je sinoć upisao šestu prvenstvenu pobjedu u sedmom kolu HNL-a, slavio je kod Istre u Puli s 2:1 i izjednačio se s Rijekom na vrhu ljestvice.

Trener Zlatko Kranjčar bio je zadovoljan rezultatom kojim su "Modri" proslavili ulazak u Ligu prvaka izboren četiri dana ranije.

"Mislim da je ovo bila dobra utakmica i za nas vrlo teška. Nakon kvalifikacija u Ligu prvaka trebalo je motivirati momčad za prvenstvo. Mogu reći da su odgovorili jako dobro, bez obzira na primljeni gol. Bili smo kvalitetniji i bolji, zasluženo smo pobijedili. Istra je dala sve od sebe, htjeli su napraviti neko iznenađenje, ali moji igrači zasluženo nose kući sva tri boda", rekao je Kranjčar pa dodao: "Bilo je bitno dobiti ovu utakmicu. Znali smo da je jedna od najtežih i nismo odmarali igrače. Htio sam da budemo kompletni i da dođemo do pobjede".

U sastavu nije bilo Marka Roga koji je već potvrdio transfer u Napoli. U prvoj momčadi je bio Ante Ćorić, čiji se odlazak također najavljivao posljednjih dana zbog interesa brojnih europskih klubova.

"Utakmica s Istrom bila je teška i znali smo što nas ovdje čeka. Pobijedili smo i zasluženo idemo u Zagreb s nova tri boda", rekao je Ante Ćorić nakon utakmice.
 
 

Pročitajte više