Dinamova škola nogometa ide u Abu Dhabi stopama Barcelone, Uniteda i Chelseaja

DINAMOVA je nogometna škola dobila još jednu veliku pohvalu za svoj rad. A ona je ovih dana na njenu adresu stigla u obliku pozivnice za Zayed International Cup koji će se od 3. do 12. travnja održati u Abu Dhabiju.

Na tom turniru dosad su sudjelovali najveći klubovi poput Reala, Barcelone, Manchester Uniteda, Chelseaja, Milana. Sad su svoju priliku, eto, dobili i mladi modri talenti.

"Valja najprije istaknuti kako je riječ o jednome od najboljih juniorskih turnira. Što se tiče poziva koji smo dobili, vrlo je interesantan. Organizatori su nam u pozivnici obrazložili kako znaju za naš klub, a posebno ih je zainteresirala afirmacija igrača iz škole u seniorskoj momčadi, kao i potražnja za njima od strane uglednih inozemnih klubova. Izrazili su želju da nas ugoste i da nam daju priliku da se pokažemo i na tom turniru", zadovoljno nam je prepričao direktor nogometne škole Romeo Jozak, dodavši kako je sve platio organizator.

Svoju priliku za dokazivanje dobit će i stariji juniori ('91. godište) koji će od 31. ožujka do 5. travnja boraviti na turniru u Švicarskoj.

"I tu je riječ o veoma respektabilnoj manifestaciji; to je jedan od najjačih europskih turnira", ističe Jozak i dodaje kako će s juniorima u Švicarskoj boraviti i juniori Fulhama, slavnog brazilskog Gremia, Sportinga.

Pročitajte više