Dinamova utakmica u Poreču otkazana zbog "vode do koljena"

OBILNA kiša natjerala je Krunu Jurčića da promijeni planove. U Poreču je danas trebala igrati momčad Dinama koja će se u startu proljetnog dijela prvenstva suprotstaviti Croatiji iz Sesveta, dok su sutra u Rovinju priliku trebali dobiti ostali igrači. No, generalna proba ipak će biti održana sutra, s obzirom da je današnja utakmica odgođena zbog nevremena.

"Nemoguće je igrati na takvom terenu jer ima vode do koljena", objašnjavaju na službenim Dinamovim stranicama gdje se također navodi kako bi sutrašnja utakmica u Rovinju, po svemu sudeći, ipak trebala biti odigrana.

Dinamovcima stoga nije ostalo ništa drugo nego da umjesto utakmice odrade lakši trening, te se posvete aktivnostima koje ih i inače zabavljaju u slobodno vrijeme: internetu, PlayStationu, šahu...

Problem blatnjavih i vodom natopljenih terena Dinamo prati već danima, a ista će ih situacija dočekati i u Maksimiru. Ni domaći teren Dinamovaca nije ovih dana u sjajnom stanju pa se klupski stručnjaci mogu samo nadati da će im vremenska prognoza biti naklonjena i da će do subote ipak sve biti spremno.

"Brinu me jedino blatnjavi tereni, teški su za vježbe brzine no što je tu je. Moram igrače osvježiti, a to je dosta komplicirano u ovakvim uvjetima. Zato su nam treninzi kraći, ali intenzivniji", potužio se nedavno Jurčić.

Pročitajte više