Dobre igre u klubu Trezeguetova osveta reprezentaciji koja ga zapostavlja

DAVID TREZEGUET, francuski internacionalac u redovima Juventusa kaže kako je svjestan da neće biti dio francuske ekspedicije na Euru.

Izbornik Raymond Domenech izostavio je napadača s popisa za prijateljski ogled s Englezima u srijedu.

"Domenech donosi odluke i shvaćam da nisam dio projekta zvanog Europsko prvenstvo, ali neću praviti nikakvu dramu oko toga. Nisam član te ekipe, to je očito, no neću to teško primiti. Osvojio sam sve što se moglo osvojiti s francuskim nacionalnim timom, pa sam miran i opušten".

Trezeguet je uknjižio 34 gola u 70 utakmica u dresu Francuske, a posljednji put je nastupio u porazu od  Škotske od 1:0 u utakmici kvalifikacija za Euro u Austriji i Švicarskoj u rujnu prošle godine.

"Respektiram Domenechovu odluku," tvrdi Trezeguet. "I nadam se da ću nastaviti dobro igrati u Juventusu. Novi i mladi dečki čine ekipu s par iskusnih i mislim da je to u redu. Moja osveta će biti takva, što ću bit bolji u klubu gdje sam standardan."

Francuz najviše pati od dolaska mladih talenta kao što je 20-godišnji Karim Benzema za kojeg su zainteresirani gotovo svi najmoćniji klubovi u Europi.

"Ako ćemo ga trebati, postoji mogućnost da ga pozovemo", rekao je Domenech o Trezeguetu na konferenciji za novinare. "Vrata pred njim nisu još potpuno zatvorena".

T.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više